Kennel Besaroon
Marika Rasenhorn- Rask ja Pentti Rask

Puh: 045 - 230 38 86
besaroon_1@live.fi

 

Tervetuloa Kennel Besaroon kotisivuille!
Olemme Marika ja Pentti Rask asumme Lieksassa, Viekijärven kylässä maaseudun rauhassa. Upeissa vaaramaisemissa oman metsän ja pellon laidalla.


Kasvatamme Leonberginkoiria ja ensimmäisen Leonberginkoiran hommasimme 2001. Ja siitä alkoi rakkaus rotuun jolle ei näy loppua. 

Sivuilta löydät tietoa meistä, koiristamme, näyttelymenestyksestä ja kasvatustyöstämme.

Meille kasvattajina on tärkeää että kasvattimme saavat ennen kaikkea Hyvät kodit. Ja tottakai jos kiinnostusta näyttelyihin tai muihin harrastuksiin on, niin autamme kaikessa niihin liittyvässä parhaamme mukaan. 
 
Olemme jäseninä Suomen Leonberginkoirat RY:ssä,  SUKOKA:ssa (Suomen Koirankasvattajat RY:ssä) ja Suomen Kennelliitossa. Olemme myös allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton Kasvattajasitoumuksen ja noudatamme Suomen Leonberginkoirat Ry;n ja Kennelliiton jalostusohjeita.


Pentumme luovutetaan 7 viikon ikäisenä, madotettuina, rekisteröitynä, tunnistusmerkittyinä ja eläinlääkärin tarkastamina.Marika suoritti Kennelliiton Jalostusneuvojan peruskurssin hyväksytysti 2011 keväällä.

Hän häärää myös Pohjois- Karjalan Leoissa vetäjänä, yhdessä Eeva Pakarisen kanssa.
 
Meillä on kolme poikaa joista nuorin asuu vielä kotona ja kaksi vanhinta on jo lentäneet pesästä...
 
Leonberginkoirassa meitä erityisesti viehättää rodun helppous ja lapsiystävällisyys.
 Leonbergit ovat  mielestäni mitä Ihanimpia elämänkumppaneita. 
  
Ensimmäinen ikioma koirani -1/89 oli Bernhardinkoira uros "Rölli". Aika kauan ja monenmoista on siis koirien kanssa jo tullut touhuttua...

Tervetuloa tutustumaan kotisivuihimme!